Zoeken

Groepsdagtochten

In 2024 staat Betuwe Express weer klaar om uw groepsdagtocht uit te voeren. Het zal u dan ook aan niets ontbreken als u bij ons instapt. We kunnen met u dan ook uitgebreid kijken naar de vele opties die mogelijk zijn. Of het nu gaat om het aanpassen van een programma, deze uit te bereiden of er een op maat samen te stellen.

Ook uw gastheer/gastvrouw heeft een upgrade gehad, met vernieuwde instructies en outfit, neemt hij/zij u mee naar de door u gewenste bestemmingen. Kwaliteit staat bij ons al meer dan 60 jaar hoog in het vaandel, waarmee we u een onbezorgde ervaring zullen geven.

Wellicht ten overvloede willen we u erop benadrukken dat alle dagtochten slechts als voorbeeld zijn samengesteld. Ook bestemmingen die niet in zijn opgenomen kunnen worden verwerkt bij een dagtocht op maat.

Groepsdagtochten zijn in principe alléén te reserveren door gezelschappen van minimaal 30 deelnemers. Individuele reizigers of kleine groepen zijn voordeliger uit met een individuele dagtocht. Bij de groepsdagtocht staat een vanaf prijs vermeld. Deze prijs geldt vanaf 45 personen en is een indicatie prijs. Elke aanvraag wordt opnieuw berekend en u ontvangt een offerte op maat.

  • Provincie

  • Categorie

  • Wis filters
25
De Nachtwacht in Overijssel.
26
De tocht “Kris Kras Tukkerland” is dé manier om de Tukkers en het Tukkerland op een geheel eigen- en unieke manier beter te leren kennen.
27
Laat u vervoeren in een authentieke dieseltrein en ervaar reizen zoals het vroeger was.
28
Een boeiende tocht langs de IJssel, heerlijk eten en het Oranjehuis.
29
“Magie in Twente” en omstreken. De gids zal u van het begin tot het einde boeien met zijn prachtige sages, verhalen, legenden en anekdotes.
30
De wereld van steenfabriek De Werklust en heerlijke mozzarella.
31
Vandaag gaan we het geboortehuis van Bolletje bezoeken in het fraaie winkelhart van Almelo.
32
Een prachtige Twentse boerderij met boerenerf zoals dat er tot 1960 ongeveer heeft uitgezien, dat kunt u zien bij Museumboerderij ‘Wendezoele’ op het prachtige Landgoed bij Kasteel Twickel.
33
Ontdek het ontstaan van de vloerbedekkingsindustrie en een leuke rondvaart vanuit Dwarsgracht.
34
Openluchtmuseum Ootmarsum laat het leven op het platteland van honderd jaar geleden in Twente zien.
35
Geniet van huiveringwekkende en vrolijke streekverhalen van vroeger!
36
Vakwerkhuisjes, kinderkopjes, oude waterputten. Ootmarsum is een authentiek middeleeuws plaatsje waar het lijkt alsof de tijd heeft stilgestaan.
Zoeken
Ga naar de inhoud