Zoeken

Groepsdagtochten

In 2024 staat Betuwe Express weer klaar om uw groepsdagtocht uit te voeren. Het zal u dan ook aan niets ontbreken als u bij ons instapt. We kunnen met u dan ook uitgebreid kijken naar de vele opties die mogelijk zijn. Of het nu gaat om het aanpassen van een programma, deze uit te bereiden of er een op maat samen te stellen.

Ook uw gastheer/gastvrouw heeft een upgrade gehad, met vernieuwde instructies en outfit, neemt hij/zij u mee naar de door u gewenste bestemmingen. Kwaliteit staat bij ons al meer dan 60 jaar hoog in het vaandel, waarmee we u een onbezorgde ervaring zullen geven.

Wellicht ten overvloede willen we u erop benadrukken dat alle dagtochten slechts als voorbeeld zijn samengesteld. Ook bestemmingen die niet in zijn opgenomen kunnen worden verwerkt bij een dagtocht op maat.

Groepsdagtochten zijn in principe alléén te reserveren door gezelschappen van minimaal 30 deelnemers. Individuele reizigers of kleine groepen zijn voordeliger uit met een individuele dagtocht. Bij de groepsdagtocht staat een vanaf prijs vermeld. Deze prijs geldt vanaf 45 personen en is een indicatie prijs. Elke aanvraag wordt opnieuw berekend en u ontvangt een offerte op maat.

  • Provincie

  • Categorie

  • Wis filters
207
Wat is het echte Limburg? Ontdek het met deze dagtocht.
208
Een dagtocht waarbij het water en het geloof tot elkaar komt.
209
Geniet van mooie natuur!
210
Een unieke verzameling van ruim 200 prachtige heiligbeelden.
211
Kasteel De Keverberg, met meest verrassende kasteel van Nederland.
212
Scherpenheuvel, de meest bezochte bedevaartsplaats van België.
213
De Abdij van Tongerlo, zeker een bezoek waard.
215
Bezoek een geitenboerderij en de collectie van Peer Antonis.
216
Ontdek de bergachtige hoogten in de Ardennen.
217
Antwerpen, een levendige stad.
218
Mooie panorama's en vergezichten, wat een uitzicht.
Zoeken
Ga naar de inhoud