Zoeken

Groepsdagtochten

In 2024 staat Betuwe Express weer klaar om uw groepsdagtocht uit te voeren. Het zal u dan ook aan niets ontbreken als u bij ons instapt. We kunnen met u dan ook uitgebreid kijken naar de vele opties die mogelijk zijn. Of het nu gaat om het aanpassen van een programma, deze uit te bereiden of er een op maat samen te stellen.

Ook uw gastheer/gastvrouw heeft een upgrade gehad, met vernieuwde instructies en outfit, neemt hij/zij u mee naar de door u gewenste bestemmingen. Kwaliteit staat bij ons al meer dan 60 jaar hoog in het vaandel, waarmee we u een onbezorgde ervaring zullen geven.

Wellicht ten overvloede willen we u erop benadrukken dat alle dagtochten slechts als voorbeeld zijn samengesteld. Ook bestemmingen die niet in zijn opgenomen kunnen worden verwerkt bij een dagtocht op maat.

Groepsdagtochten zijn in principe alléén te reserveren door gezelschappen van minimaal 30 deelnemers. Individuele reizigers of kleine groepen zijn voordeliger uit met een individuele dagtocht. Bij de groepsdagtocht staat een vanaf prijs vermeld. Deze prijs geldt vanaf 45 personen en is een indicatie prijs. Elke aanvraag wordt opnieuw berekend en u ontvangt een offerte op maat.

  • Provincie

  • Categorie

  • Wis filters
13
In Museum De Proefkolonie treed je in de voetsporen van de eerste kolonisten en ervaar je hun verhaal via een multimediale tijdreis!
14
In Orvelte is het verleden tot leven gekomen!
15
Een dagtocht vol oude ambachten en kunstwerken.
16
Boerin Agnes, bekend van Boer Zoekt Vrouw, organiseert naast rondleidingen op haar melkveehouderij roomadvocaatproeverijen.
17
U krijgt een beeld van de bewoning, leefwijze en werkomstandigheden, zoals die een kleine eeuw geleden in Zuidoost-Drenthe nog waren.
19
Heeft u wel eens aan de schandpaal gestaan? Een cel van binnen gezien? Op de stoel van de rechter gezeten? In het Gevangenismuseum in Veenhuizen kan het allemaal.
20
Herinneringscentrum Kamp Westerbork: meer dan een herinnering. Hier wordt het verhaal over het leven van slachtoffers en overlevenden verteld.
21
Hoe zijn spreekwoorden en gezegden ontstaan en maak kennis met turf.
22
Deze dag gaat u kennis maken met een oer-Hollands fruitbedrijf & imkerij in Drenthe. Een mooie locatie waar u een dag gaat beleven in de natuur.
23
Geniet van het Hollands Venetië in de winter.
24
Een leuke excursie in de Weerribben.
Zoeken
Ga naar de inhoud