Zoeken

Groepsdagtochten

In 2024 staat Betuwe Express weer klaar om uw groepsdagtocht uit te voeren. Het zal u dan ook aan niets ontbreken als u bij ons instapt. We kunnen met u dan ook uitgebreid kijken naar de vele opties die mogelijk zijn. Of het nu gaat om het aanpassen van een programma, deze uit te bereiden of er een op maat samen te stellen.

Ook uw gastheer/gastvrouw heeft een upgrade gehad, met vernieuwde instructies en outfit, neemt hij/zij u mee naar de door u gewenste bestemmingen. Kwaliteit staat bij ons al meer dan 60 jaar hoog in het vaandel, waarmee we u een onbezorgde ervaring zullen geven.

Wellicht ten overvloede willen we u erop benadrukken dat alle dagtochten slechts als voorbeeld zijn samengesteld. Ook bestemmingen die niet in zijn opgenomen kunnen worden verwerkt bij een dagtocht op maat.

Groepsdagtochten zijn in principe alléén te reserveren door gezelschappen van minimaal 30 deelnemers. Individuele reizigers of kleine groepen zijn voordeliger uit met een individuele dagtocht. Bij de groepsdagtocht staat een vanaf prijs vermeld. Deze prijs geldt vanaf 45 personen en is een indicatie prijs. Elke aanvraag wordt opnieuw berekend en u ontvangt een offerte op maat.

  • Provincie

  • Categorie

  • Wis filters
61
Jaarlijks trekken duizenden toeristen naar de kaasmarkt in Alkmaar voor deze oer Hollandse happening.
62
De Zaanse Schans is een woon-werkgebied waarin de 18e en 19e eeuw herleven.
63
Op en aan het water in Broek op Langedijk vindt u het bijzondere Museum Broeker Veiling.
64
Volendam en Marken zijn geliefd bij vele toeristen wereldwijd.
65
Vanuit Amsterdam een vaartocht naar de Zaanse Schans.
66
Texel is terecht een geliefde bestemming voor toeristen.
67
Wandel terug in de tijd over de klinkerstraatjes van het Zuiderzeemuseum.
68
Ontdek, beleef en ervaar Nederland in vogelvlucht!
69
FloriWorld Aalsmeer is een betoverende en interactieve attractie waarin je de magie van echte en virtuele bloemen en planten kan beleven.
70
Bij Educatief W.O. II Centrum worden de verhalen verteld en uitgebeeld van West-Friesland in oorlogs- en bevrijdingstijd.
71
Vander Klooster Mode verzorgt al vele jaren modepresentaties voor de 50plus doelgroep.
72
In Ridderkerk bezoekt u Chocolade Atelier Van Noppen.
Zoeken
Ga naar de inhoud