Zoeken

Groepsdagtochten

In 2024 staat Betuwe Express weer klaar om uw groepsdagtocht uit te voeren. Het zal u dan ook aan niets ontbreken als u bij ons instapt. We kunnen met u dan ook uitgebreid kijken naar de vele opties die mogelijk zijn. Of het nu gaat om het aanpassen van een programma, deze uit te bereiden of er een op maat samen te stellen.

Ook uw gastheer/gastvrouw heeft een upgrade gehad, met vernieuwde instructies en outfit, neemt hij/zij u mee naar de door u gewenste bestemmingen. Kwaliteit staat bij ons al meer dan 60 jaar hoog in het vaandel, waarmee we u een onbezorgde ervaring zullen geven.

Wellicht ten overvloede willen we u erop benadrukken dat alle dagtochten slechts als voorbeeld zijn samengesteld. Ook bestemmingen die niet in zijn opgenomen kunnen worden verwerkt bij een dagtocht op maat.

Groepsdagtochten zijn in principe alléén te reserveren door gezelschappen van minimaal 30 deelnemers. Individuele reizigers of kleine groepen zijn voordeliger uit met een individuele dagtocht. Bij de groepsdagtocht staat een vanaf prijs vermeld. Deze prijs geldt vanaf 45 personen en is een indicatie prijs. Elke aanvraag wordt opnieuw berekend en u ontvangt een offerte op maat.

  • Provincie

  • Categorie

  • Wis filters
49
Een unieke tour door de Noordoostpolder met prachtige gekleurde tulpenvelden.
50
Vandaag bezoekt u een bijzonder natuurgebied in Flevoland.
51
Het meest spectaculaire uitje voor het hele gezin.
52
Een dagtocht in het teken van het ontstaan van de polder.
53
In de 78 jaar dat de Noordoostpolder nu bestaat is er veel moois ontstaan.
54
Flamingo’s spotten, geheime junglepaden ontdekken en shoppen op die leuke vakantiemarkt: voor een dagje tropen hoeft u de grens helemaal niet over.
55
De historie van tin en varen over het Veluwemeer.
56
Urk is een levendig en karakteristiek vissersdorp, dat moet u eens beleven.
57
U kunt nu het hele jaar door een leuke boottocht over de romantische Amstel maken.
58
De Zonnetrein biedt mensen de mogelijkheid de Schoorlse duinen en Hondsbosche Zeewering te bezoeken op een duurzame manier.
59
Deze locatie is dé onmisbare belevenis tijdens een bezoek aan de bollenstreek.
60
Een leuke workshop, een voorjaarsmand vullen met bloembollen.
Zoeken
Ga naar de inhoud