Zoek

20. Dierenpark Amersfoort

Programma

Klas vol Dierenerds
Na een bezoek aan DierenPark Amersfoort bestaat je klas uit allemaal Dierennerds! Je ontdekt namelijk de natuur in ons bos vol avontuur. In DierenPark Amersfoort klim en klauter je onder, boven en tussen de dieren. Midden in het land, midden in het bos, steek je wat van de dierenwereld op met een grote glimlach op je kop!
Wist jij dat bij olifanten vrouwen de baas zijn? Of dat een tijgerbrul op wel tien kilometer afstand te horen is? Klim en ontmoet de brilberen in de boomtoppen, reis naar de savanne met giraffen en zebra’s, ga op bezoek bij de olifantenfamilie en kom via een mysterieuze leeuwenkerker bij de koning van de dieren. Verderop zie je de pinguïns onder water zwemmen en duik je op tussen de prairiehondjes. Dwaal door het Woud en bezoek de Woudwachter op de Kwetterterp.

Nieuw: vernieuwd Dinobos & Dierkeuken
Ontdek het vernieuwde Dinobos. Reis terug in de tijd en ontdek welke dinosaurussen miljoenen jaren geleden op aarde leefden. Pas op voor de T-rex! Later dit jaar openen wij ook de Dierkeuken. Daar ontdek je alles over wat onze dieren eten. Weet jij waar de luiaard van smult of hoeveel een giraffe op een dag eet?

INCLUSIEF

  • Entree Dierenpark Amersfoort
  • Vervoer per luxe touringcar

MEER INFORMATIE

  • Leeftijd: alle leeftijden
  • Plaats: Amersfoort
  • Genoemd tarief in een ‘vanaf’ tarief, vraag voor het exacte tarief een vrijblijvende offerte aan.

GROEPSPRIJZEN

> 50 Personen
€ 30,95 per persoon

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Voer een getal groter dan of gelijk aan 1 in.
Reisdatum*
Vertrektijd*
:
Thuiskomsttijd*
:
Zoek
Ga naar de inhoud