Zoek

VO: Walibi Holland

Programma

WALIBI HOLLAND
Verras de klas met het spannendste schoolreisje; Walibi Holland! Een dagje HARDGAAN zet de wereld van elk kind letterlijk op z’n kop.

MEER DAN 30 ATTRACTIES
Met meer dan 30 spectaculaire attracties is er genoeg te beleven voor de hele klas. Beleef samen een unieke rit in de nieuwste achtbaan UNTAMED. Deze achtbaan gaat 5 keer ondersteboven én gooit je alle kanten op. UNTAMED van puur hout én staal is ongetemd en niet te stoppen!

Maak daarnaast een gewichtloze rit in Lost Gravity, ga 6x over de kop in achtbaan Speed of Sound of stap in snelheidsduivel Xpress: Platform 13. De echte waaghalzen mogen Goliath natuurlijk niet overslaan!

GEEN ACHTBAANLIEFHEBBER?
Oók de niet achtbaanliefhebbers gaan een toffe dag tegemoet. Zij gaan op een spetterend avontuur in Crazy River, bewonderen het uitzicht vanaf het 45 meter hoge reuzenrad La Grande Roue of waaien lekker uit in Superswing.

HARDGAAN MAAKT HONGERIG
Van een dag vol adrenaline en sensatie krijg je honger. Maak daarom de dag compleet en blijf gezellig eten! Knapperige friet met een lekkere snack én een verkoelend drankje voor de kids. Een geheel verzorgd menu voor de hele klas.
Kortom, wil jouw klas een dagje HARDGAAN? Boek dan nu jullie schoolreisje of kom eerst langs voor een gratis oriëntatiebezoek!

Dus HARDGAAN? Walibi.

INCLUSIEF

  • Entree Walibi Holland
  • Vervoer per luxe touringcar

EXCLUSIEF

  • Eten & drinken

MEER INFORMATIE

  • Leeftijd scholieren: 12 tot en met 19 jaar
  • Prijzen zijn afhankelijk van vertrekplaats, reisduur, reisperiode en aantal deelnemers.

GROEPSPRIJZEN

> 50 Personen
Tarieven op aanvraag per persoon

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Voer een getal groter dan of gelijk aan 1 in.
Reisdatum*
Vertrektijd*
:
Thuiskomsttijd*
:
Zoek
Ga naar de inhoud