Zoek

14. Hof van Eckberge

Programma

Het leukste schoolreisje, bij mooi én bij slecht weer!
In ons 25.000m2 grote park beleven kinderen én volwassenen volop avontuur bij mooi én bij slecht weer! Speeltuinen, een heuse dierentuin, een reptielenhuis en tal van activiteiten maken onze locatie tot een zéér compleet dagje uit! Onze arrangementen zijn – ook voor de begeleiders – inclusief eten en drinken, dus de kinderen komen met een gevulde maag en tal van leuke herinneringen weer terug op school.

Dierentuin
Sinds 2020 is Hof van Eckberge de nieuwste dierentuin van Nederland! Je ontdekt bijzondere diersoorten van over de hele wereld. Prairiehondjes, alpaca’s, reptielen, maar ook een kinderboerderij met miniatuurvarkentjes en andere aaibare dieren. Ons reptielenhuis laat je kennismaken met onderzoeker Paco Gonzalez, die sinds de jaren 90 heldhaftige reddingsacties heeft opgezet om kwetsbare dieren te beschermen. Leer alles over zijn bijzondere reptielen en insecten, die hij een veilig onderkomen heeft geboden in zijn Zuid Amerikaanse Onderzoeksstation!

Binnen én buitenspeeltuin
In ons parkrestaurant staat een grote junglespeeltuin waar kinderen kunnen klimmen, trampolinespringen, glijden en bouwen met XL bouwblokken. Bij mooi weer vermaken de kinderen zich uitstekend in de grote buitenspeeltuin, die onder andere beschikt over een airtrampoline, grote houten klautergrid, kabelbaan en een waterspeeltuin.

Lasergamen of bowlen?
In voor avontuur? Je kunt een schoolreisje uitbreiden met een potje lasergame of bowling. Onze gethematiseerde 400m2 grote lasergamejungle vormt een verrassende toevoeging aan de dag. Ook het bowlen op onze 4 moderne automatische bowlingbanen is geliefd bij de kinderen. De scores worden automatisch geteld, dus de begeleiders kijken rustig toe met een kop koffie!

Zien we jouw klas óf school binnenkort in ons belevingspark? We kijken uit naar je komst!

INCLUSIEF

  • Entree
  • Friet met kipnuggets
  • Onbeperkt ranja
  • Vervoer per luxe touringcar

MEER INFORMATIE

  • Leeftijd: alle leeftijden
  • Plaats: Eibergen
  • Genoemd tarief in een ‘vanaf’ tarief, vraag voor het exacte tarief een vrijblijvende offerte aan.

GROEPSPRIJZEN

> 50 Personen
€ 30,95 per persoon

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Voer een getal groter dan of gelijk aan 1 in.
Reisdatum*
Vertrektijd*
:
Thuiskomsttijd*
:
Zoek
Ga naar de inhoud