Zoeken

BE Techniek

Ons team van gediplomeerde monteurs staat voor u klaar. Wij zijn gespecialiseerd en ingericht voor het onderhoud aan diverse merken bedrijfswagens, vrachtwagens en touringcars. Tevens beschikken wij over een grote en gevarieerde voorraad in ons magazijn waardoor wij u weer snel op weg kunnen helpen. Ook hebben wij scherpe deals met bijvoorbeeld bandenleveranciers waarvan u kunt mee profiteren.

APK / Remmentestbank
Onze werkplaats beschikt over een APK put, remmentestbank en roetfilter meetapparatuur. Deze zijn RDW gekeurd en aangemeld voor bedrijfsvoertuigen.

Tachograaf keuring
Betuwe Express is een RDW-erkend bedrijf waar u terecht kunt voor het keuren en ijken van de tachograaf. Wij voeren keuringen uit voor alle typen touringcars en vrachtwagens. Na het ijken van de digitale tachograaf melden wij het betreffende voertuig bij de RDW af. U heeft dan zekerheid dat de digitale tachograaf aan de gestelde eisen voldoet voor de komende twee jaren.

F-gassen controle
Controle F-gassen (Stek) voeren wij uit, dat houdt in:
* drukcontroles – kijkglas controle
* v-riem/spanner controle – controle ventilatoren
* filtermatten controle

Diagnose stellen
Storingen? Wij hebben licenties voor diverse merken om uw voertuig uit te lezen en een diagnose te stellen. De hieruit op te halen conclusie zullen we met u delen en overleggen inzake de reparaties.

Spuiterij
Wij beschikken over een 25 meter lange voorbewerkingsstraat met aansluitend een 22 meter lange spuitcabine. Hierin herstellen en/of spuiten wij van bedrijfswagens tot kozijnen. Tevens kunnen wij door nauwe samenwerkingen ook van stralen tot belettering aanbieden, waardoor uw voertuig weer netjes de weg op kan.

Meer weten?
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Tom te Brake. Wij kunnen u dan uitgebreid informeren over de diverse mogelijkheden. We zijn bereikbaar op het telefoonnummer 0488-468612 of via email t.tebrake@betuwe-express.nl

Zoeken
Ga naar de inhoud