Zoek

61. Drouwenerzand Attractiepark

Programma

Het jaarlijkse schoolreisje is een terugkerende ‘schooldag’ waar al ver van tevoren reikhalzend naar uit wordt gekeken. Een schoolreis hoort gezellig, onbezorgd en onvergetelijk te zijn, een dag waar nog lang over nagepraat wordt. Drouwenerzand Attractiepark bezorgt uw leerlingen graag deze dag!

Om te beginnen heeft Drouwenerzand de unieke (en voordelige) all-in formule wat betekent dat de entree altijd inclusief en onbeperkt eten en drinken is, geniet van; vers fruit, belegde broodjes, frites, snacks, verse dagsoep, koffie, thee, limonade en ijs! Willen jullie gezamenlijk eten? Spreek dan ter plekke met de kok een ‘etenstijd’ af, dan staat de bestelling op de afgesproken tijd klaar.

Perfecte schoolreisbestemming t/m groep 8!
Voor elke durfal, groot en klein, is er meer dan genoeg te beleven. Klim in de Para-Jump, die gaat gi-ga-over-dekop! Maak een gezellig rondje met de trein of ga de lucht in met de Wild West Swing, deze gaat maar liefst 12 meter hoog! De afgelopen jaren kwamen er meerdere nieuwe attracties: Freak Out, Dierenmolen, Dumbo, Teacups en mini-Rad!
Klimmen, klauteren, springen, schommelen en ravotten doe je op de verschillende speeltoestellen. De terrassen geven de begeleiding de gelegenheid om een oogje in het zeil te houden.

INCLUSIEF

  • Entree Drouwenerzand Attractiepark
  • Eten en drinken
  • Vervoer per luxe touringcar

MEER INFORMATIE

  • Leeftijd: t/m groep 8
  • Plaats: Drouwen
  • Genoemd tarief is een ‘vanaf’ tarief, vraag voor het exacte tarief een vrijblijvende offerte op.

GROEPSPRIJZEN

> 50 Personen
€ 30.50 per persoon

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Voer een getal groter dan of gelijk aan 1 in.
Reisdatum*
Vertrektijd*
:
Thuiskomsttijd*
:
Zoek
Ga naar de inhoud