Zoek

53. Plaswijckpark

Programma

Heerlijk zelf spelen of lekker ravotten met vrienden, in familiepark Plaswijckpark raak je niet uitgespeeld! Je kunt zowel buiten als binnen spelen. Het park is super afwisselend met de verschillende wijken. En lekker overzichtelijk voor de begeleiders.

SPEELWIJCK is de beste wijk van het park om flink in te ravotten. Je vindt er meer speeltuinen dan je ooit bij elkaar hebt gezien. In het midden van SPEELWIJCK ligt het Huis in de Heuvel. Dit kleurrijke binnenspeelhuis van opa en oma Van der Plas is groter dan drie enorme tennisvelden! Wel zo fijn, voor als het buiten eens hondenweer is. Op de trampolines, springen op de bedden, spuiten met badschuim, hollen, klauteren en kruipen door een wirwar van geheime tunnels en gangen.

In de dierentuin van Plaswijckpark is het een echte beestenboel. De dieren die er wonen willen jou net zo graag leren kennen als andersom. Je kan in DIERENWIJCK ook je vaartechnieken testen op de Vlottenvaart! Of ravot je rot in de Speelbeek.

WANDELWIJCK is de beste plek om even te relaxen. Zoek een mooie plek om tussen de middag te picknicken in het gras of lekker met een broodje op een van de vele picknickbanken te genieten.

INCLUSIEF

  • Entree Plaswijckpark
  • Vervoer per luxe touringcar

MEER INFORMATIE

  • Leeftijd: alle leeftijden
  • Plaats: Rotterdam
  • Genoemd tarief is een ‘vanaf’ tarief, vraag voor het exacte tarief een vrijblijvende offerte op.

GROEPSPRIJZEN

> 50 Personen
€ 29,50 per persoon

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Voer een getal groter dan of gelijk aan 1 in.
Reisdatum*
Vertrektijd*
:
Thuiskomsttijd*
:
Zoek
Ga naar de inhoud