Zoek

31. Avonturenpark Hellendoorn

Programma

Avonturenpark Hellendoorn presenteert nieuwe achtbaan RidderStrijd
Aan de horizon van Avonturenpark Hellendoorn verschijnt vanaf seizoen 2024 een extra blikvanger: de spectaculaire familie-achtbaan RidderStrijd.
De achtbaan, met ‘luchtstrijdwagens’ die met bijna 50 kilometer per uur draaiend over de baan vliegen, vertelt het verhaal over de meedogenloze draak Balagos. Vier moedige dorpelingen gingen het gevecht met hem aan, en dat gevecht wordt nu gesymboliseerd in een echte rollercoaster, de vierde van het Avonturenpark. Door de combinatie van storytelling, spinnende voertuigen en de mate van thematisering wordt RidderStrijd een unieke toevoeging aan het Nederlandse pretparklandschap.

Iedere rit anders
Bezoekers die het ‘gevecht’ aan willen gaan, dienen minimaal 120cm lang te zijn. Na een stoere wachtrij, die geheel is aangekleed als middeleeuwse route inclusief nieuw gecomponeerde
muziek, komen de avonturiers aan in het opstapkasteel. Vanaf daar brengt één van de voertuigen ze naar 13 meter hoogte, waarna ze dalend, stijgend en spinnend aan hun lot worden overgelaten. Omdat iedere rit daardoor anders is, kent RidderStrijd een grote herhaalwaarde.

Spectaculair slotstuk
RidderStrijd is een passend slotstuk voor een drieluik rondom het verhaal dat Avonturenpark Hellendoorn voor het hele themagebied schreef. Naast Drakennest en Balagos, twee attracties die al eerder openden, is RidderStrijd nu het laatste puzzelstuk van dit drieluik.

INCLUSIEF

  • Entree Hellendoorn
  • Vervoer per luxe touringcar

EXCLUSIEF

  • Arrangement A: frietje met
  • Arrangement B: frietje met en frikadel
  • Arrangement C: frietje met, frikadel en pakje fris

MEER INFORMATIE

  • Leeftijd: alle leeftijden
  • Plaats: Hellendoorn
  • Genoemd tarief is een ‘vanaf’ tarief, vraag voor het exacte tarief een vrijblijvende offerte op.

GROEPSPRIJZEN

> 50 Personen
€ 35,75 per persoon

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Voer een getal groter dan of gelijk aan 1 in.
Reisdatum*
Vertrektijd*
:
Thuiskomsttijd*
:
Zoek
Ga naar de inhoud