Zoek

24. Het Giga Konijnenhol

Programma

De mooiste avonturen beleef je in het Giga Konijnenhol. Tijdens de schoolreis zullen de kinderen zich geen moment vervelen; met uitdagende speeltoestellen en een theatershow is dit een compleet dagje uit!

Indoor speelparadijs met theater
Wij heten jullie van harte welkom in het Giga Konijnenhol. Hier kunnen de kinderen lekker klimmen in de hoge toren en hard naar beneden suizen door de glijtube. Ze kunnen zich uitleven in de ballenbakken, springen op het springkussen of klimmen op de klimwand. De waaghalzen kunnen zelfs 10 meter hoog klimmen in de netten en daarna naar beneden glijden via de nettenglijbaan. Ook kunnen zij plaats nemen achter de knoppen van de UFO om nieuwe avonturen te beleven. Om half 12 komt iedereen samen voor een giga gave theatershow met Bultje en zijn vriendjes. Stilzitten is geen optie, zelfs niet voor de meesters en juffen!

Compleet schoolreisje
Aan de meesters en juffen is ook gedacht, want in het Giga Konijnenhol is een lounge aanwezig waar ze overzicht hebben op de spelende kinderen. Mooi weer? Dan kunnen jullie naar het Giga
Konijnenveld. Een grote waterspeeltuin met gave speeltoestellen waar de kinderen zich zeker zullen vermaken.

INCLUSIEF

  • Entree Giga Konijnenhol
  • Vervoer per luxe touringcar

MEER INFORMATIE

  • Leeftijd: t/m groep 7
  • Plaats: Beerze
  • Genoemd tarief in een ‘vanaf’ tarief, vraag voor het exacte tarief een vrijblijvende offerte aan.

GROEPSPRIJZEN

> 50 Personen
€ 31,50 per persoon

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Voer een getal groter dan of gelijk aan 1 in.
Reisdatum*
Vertrektijd*
:
Thuiskomsttijd*
:
Zoek
Ga naar de inhoud