Zoeken

Individuele dagtochten

Gelrepas – De Bazaar in Beverwijk

Programma

Dagtocht speciaal voor Gelrepashouders, alleen te boeken met geldige Gelrepas nummers.

In de wereld van de Bazaar oftewel de Zwarte Markt vindt u een smeltkroes van culturen die zorgt voor een unieke veelzijdigheid van producten. Van luxe food producten tot aan betaalbare mode en accessoires. leuke activiteiten voor kinderen en nog meer vermaak, u vindt het hier allemaal. Shoppen bij meer dan 1.000 winkels, kramen en verschillende markten voor nieuwe en 2de hands spullen. Hippe nieuwe (kinder) kleding en accessoires, gadgets, kinderspeelgoed, huishoudartikelen, trendy woon accessoires, mobiele telefoons en accessoires en natuurlijk 2de hands curiosa. En vergeet niet de uitgebreide en unieke food markt. Dadels uit Iran, verse appelthee uit Turkije, kruiden/specerijen, brood en elk weekend verse en van hoge kwaliteit groente, fruit, vis en vlees.

Via diverse opstapplaatsen rijden we naar Beverwijk. Hier heeft u van 11.00 tot 16.30 uur de tijd om De Bazaar te bezoeken. Thuiskomsttijd circa 18.30-19.30 uur.

INCLUSIEF

  • Vervoer per luxe touringcar

MEER INFORMATIE

  • Na boeking kunt u tot en met 28 augustus kosteloos annuleren.

Op de Gelrepas staat een tegoed speciaal voor jou. Hoeveel tegoed je krijgt hangt af van je leeftijd en woonplaats. Dit kun je tijdens het pasjaar (van 1 januari tot 31 december 2024) ook besteden aan een dagje uit met de touringcar.

Mocht het tegoed niet voldoende zijn, dan kun je toch boeken, maar betaal je de kosten voor het dagje uit rechtstreeks aan Betuwe Express via overboeking per bank.

Vergeet niet om je pasnummer(s) bij de boeking te vermelden. Voor elk persoon (volwassene of kind) dient een pasnummer vermeld te worden.

Op de dag zelf laat je je GelrePas (fysieke pas, niet app) aan de chauffeur zien.

Mocht je één van de andere dagtochten van ons willen boeken, dan is dat ook mogelijk met je tegoed. Neem dan telefonisch contact met ons op.

OPSTAPDATA

  • 31-08-2024 - €22.50
 

OPSTAPPLAATSEN

  • Arnhem - Decathlon Rijnhal, Olympus - 8:45 uur
  • Duiven - Bushalte Dorp, Rijksweg bij Restaurant Raedthuys - 7:50 uur
  • Velp (Gld) - Motel Velp, Ziekenhuis, Pres. Kennedylaan 100 - 8:25 uur
  • Westervoort - Bushalte Leigraaf, zijde Broeklanden - 8:05 uur
  • Zevenaar - Bushalte t.h.v. Burger King, Doesburgseweg 43 - 7:30 uur
 

OVERIG

Deze dagtocht is uitverkocht! per persoon
Zoeken
Ga naar de inhoud